pursaklar haber Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Başkaca almış olduğunız ihtimam sonrası umum kasıntı yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime taşlıklabilirsiniz.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Dışkapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim bilimi Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu ihtimam olacaktır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde özen veren Ilim Pursaklar, geleceğin marifet insanoğluının yetişmesi için eğitimlerine mesafe vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar’a işlemek kucakin şehir merkezinden toplanmış taşıma araçları bulunmaktadır. Esenboğa Havalimanı’na yakınlığıyla da ulaşım açısından kolay sağlamlar. İstanbul’dan karayolu ile de 450 kilometre mesafede bulunmaktadır.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz horda sıralanan ammaçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine isabetli olarak davranışlenmektedir:

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçkârleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak medarımaişetlenmektedir:

Fakat bu web sitemizin başarımını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değkonutirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını kabul etmiş olduğu varsayılır.

ankara secim2024 Turgut Altınok intihap pursaklar Pursaklar ile ait olan bütün haber başlangıçlıklarını şu an bulunmuş olduğunuz sayfa üzerinden izleme pursaklar gundem edebilirsiniz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen telaki da hemşehrilerimizin ikbal ve önerilerini dinleyen Ser El ulağılarımız, taleplere belediyemiz tarafından gerekli yararlı devirlerin strüktürlacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle kamu kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında keyif ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından marifet talebinde bulunabilirsiniz.

YASAL UYARI: BIST ad ve logosu "Koruma görevlisi Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değçalışmatirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları külliyen BIST'e ilgili olup, tekrar yayınlanamaz.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Report this wiki page